Let op: Bestellingen geplaatst tot 24 juli worden na deze datum verwerkt. Dank voor uw begrip.

Elektrische scooter Rotterdam

Stiekem heeft u er altijd al van gedroomd: met een elektrische scooter door de straten van Rotterdam rijden. Het is niet alleen makkelijk, maar het ziet er ook nog eens mooi uit en is duurzaam in gebruik. Gelukkig kunt u voor de laatste modellen altijd bij Scooterconcurrent.nl terecht. U vindt onze winkel aan de Zuidplein 320. Hier vindt u kwalitatieve scooters voor een lage prijs. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische scooter van NIU, Vespa, Piaggio, AGM, Segway, Horwin of E-cooter?

Ons assortiment

De wereld is aan het veranderen. Voertuigen, die rijden op diesel of benzine, verdwijnen steeds meer uit het straatbeeld. Hierdoor wordt ook in Rotterdam de elektrische scooter steeds populairder. In onze scooterzaak in Rotterdam bieden wij daarom ook verschillende, goede modellen aan.

Elektrische scooters van AGM

De elektrische scooter van AGM komt u veel in Rotterdam tegen. Niet zo vreemd, want wij verkopen in onze winkel meerdere modellen van dit Nederlandse merk. AGM produceert al enkele jaren scooters, die gekenmerkt worden door hun innovatieve eigenschappen en onderscheidende design. Een ding is zeker: met een elektrische scooter van AGM bent u in Rotterdam op de toekomst voorbereid.

Elektrische scooters van NIU

Een andere populair merk van elektrische scooters, die wij in Rotterdam verkopen als premiumdealer, is NIU. Het bedrijf is in 2014 opgericht en heeft als doel milieuvriendelijke voertuigen te ontwikkelen. Dit doen zij met succes, want hun elektrisches scooters hebben al verschillende prijzen gewonnen. De modellen – NQi, MQi, UQi, Aero, Gova, RQi en TQi – zijn stuk voor stuk voorzien van een NIU Energy™ lithium batterij. Hierdoor zijn de elektrische scooters van NIU licht, krachtig en hebben ze in Rotterdam een grote actieradius.

Een mooie scooter van Scooterconcurrent.nl

Wie in de omgeving van Rotterdam een elektrische scooter, brommer of e-scooter wil kopen, kan niet om ons heen. Scooterconcurrent.nl is namelijk de grooste scooterwinkel van de regio. Met meer dan 50.000 klanten staan wij bekend om onze lage prijzen, goede service en betrouwbaarheid. Naast de aanschaf van uw scooter kunt u bij ons ook terecht voor:

Direct een elektrische scooter kopen in Rotterdam?

Het begint ontzettend te kriebelen. U kunt namelijk niet wachten om in Rotterdam op een nieuwe elektrische scooter te kunnen stappen. De snelheid. Het gemak. De wind door uw haren. Plaats daarom vandaag nog een bestelling op de website van Scooterconcurrent.nl. U bent ook van harte welkom in onze vestiging in Rotterdam Zuidplein 320. Bij vragen kunt u bellen naar 010 – 2307045. Dan rijdt u binnenkort gegarandeerd op een spiksplinter nieuw model. Wanneer gaat u uw elektrische scooter, brommer of e-scooter van AGM of NIU in Rotterdam kopen?

Elektrische scooter Rotterdam

Login

Welkom terug!