Let op: Bestellingen geplaatst tot 24 juli worden na deze datum verwerkt. Dank voor uw begrip.

Scooter schade herstellen

Hoe wij scooter schade herstellen bij Scooterconcurrent

Nadat u uw verzekering heeft gebeld om de schade te melden, kunt u contact met ons opnemen. In overleg halen wij dan, indien gewenst, de beschadigde scooter op. In onze werkplaats gaan wij dan aan de slag met uw scooter. Allereerst zullen wij de scooter volledig inspecteren en nagaan wat de omvang van de schade is. Naar aanleiding van deze inspectie communiceren wij met u over de kosten en de tijd die het schadeherstel naar verwachting in beslag gaat nemen. Transparantie staat hierbij voorop. Na uw goedkeuring van het plan gaan wij aan het werk om uw scooter zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Wel zo fijn!

Schade? Maak vandaag nog een afspraak!

scooter schade herstellen

Scooter schade? Wij repareren het in één keer goed

ScooterConcurrent helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

Heb je een scooterongeluk gehad, of is je scooter beschadigd door het weer of andere factoren, geen paniek, wij kunnen helpen! We hebben een team van ervaren technici die weten hoe ze alle soorten scooterschade moeten herstellen. Of je nu een nieuw onderdeel nodig hebt of gewoon je bestaande onderdelen wilt laten repareren zodat ze langer meegaan, bij ons kan het.

klik hier voor meer informatie over scooter onderhoud >

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van scooter schade herstel en ons team van experts kan elk probleem verhelpen. Of het nu gaat om een gebroken wiel, een kapot zadel of een klein deukje, wij helpen je scooter in een mum van tijd weer op weg!

Hulp nodig?

Bel ons op 010 230 70 45

Of kom je langs?

Zuidplein 320 | 3083 CX | Rotterdam

Login

Welkom terug!