Let op: Bestellingen geplaatst tot 24 juli worden na deze datum verwerkt. Dank voor uw begrip.

Garantie

Op al onze scooters hanteren we de standaard fabrieksgarantie.

Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan kunt u een beroep doen op de garantie van de scooter. Zo wordt de reparatie of het schadeherstel vergoed door de verzekeraar. Er zitten echter wel voorwaarden aan verbonden.

Voor onze scooters geldt een wettelijke garantie, en dekt het repareren of vervangen van onderdelen die bewezen effect zijn inclusief de arbeidskosten die aan het repareren verbonden zijn.

Voorwaarden

Er zitten verschillende voorwaarden vast aan beroep doen op de garantie. Zo moet het aankoopbewijs worden overhandigd, moeten alle onderhoudsbeurten tijdig hebben plaatsgevonden door een specialist en is er niet zelf aan de scooter gerommeld.

Ook moet de schade niet zijn ontstaan door eigen nalatigheid of verkeerd gebruik van de scooter. Onderdelen moeten niet zijn vervangen door niet-originele onderdelen van het merk. Neem voor meer informatie over de garantievoorwaarden van ScooterConcurrent contact met ons op.

Het is dus belangrijk dat u het onderhoud van uw scooter aan een professional overlaat, zodat u wanneer het nodig is beroep kan doen op de garantie die wij verstrekken. Ook voor professionele reparatie, onderhoud en schadeherstel bent u bij ScooterConcurrent aan het juiste adres. De scooter wordt bij u thuis opgehaald en naar onze werkplaats gebracht, zodat u zo snel mogelijk weer met uw scooter de weg op kunt.

Login

Welkom terug!