Let op: Bestellingen geplaatst tot 24 juli worden na deze datum verwerkt. Dank voor uw begrip.

Scooterwinkel Rotterdam

ScooterConcurrent: de scooterwinkel voor iedereen

Met meer dan 50.000 tevreden klanten is ScooterConcurrent.nl de grootste scooterwinkel in de omgeving. Wij zijn trots op onze lage prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering.

Zuidplein 320, 3083 CX Rotterdam

Een ruime keuze aan scooters te koop in Rotterdam Zuid

Op zoek naar een grote scooterwinkel met een ruim assortiment? Dan bent u altijd welkom bij Scooterconcurrent.nl. Bij ScooterConcurrent, gevestigd in Rotterdam, in onze winkel, kunt u namelijk verschillende scooters kopen van grote merken, zoals: Vespa, Peugeot, Sym, Kymco, AGM, BTC, Piaggio en Riya. Ook voor de beste service kunt u bij ons terecht. Plan daarom vandaag nog een bezoek!

Scooters - Verschillende ontwerpen, dezelfde kwaliteit

Scooters komen in verschillende vormen en maten voor. Techniek. Vormgeving. Comfort. Deze elementen zijn bij ieder model weer anders. Om de juiste scooter te kunnen kopen, moet u – juist in Rotterdam – met verschillende modellen in aanraking komen. Alleen zo vindt u een model dat echt bij u past. Daarom vindt u in onze scooterwinkel in Rotterdam scooters van Vespa, Peugeot, Sym, Kymco, AGM, BTC, Piaggio en Riya. Keuze genoeg, dus!

scooterwinkel rotterdam

Elektrische Scooters - Overschakelen naar de toekomst van het rijden

De wereld is aan het veranderen. Steeds meer voertuigen gaan over op elektrisch rijden. Zo ook de scooter. Daarom bieden wij ook verschillende elektrische scooters aan, waaronder modellen van het merk AGM en NIU. Wanneer gaat u over op het nieuwe rijden?

Scooterwinkel Rotterdam: Scooter reparatie, schadeherstel & onderhoud

Of uw scooter nu een eenvoudige tune-up of een volledige reparatie nodig heeft, wij zijn er om u te helpen. Ons team van experts zal in staat zijn om het probleem te beoordelen en u te voorzien van een schatting van de kosten van de reparatie. We zullen er alles aan doen om je scooter zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen.

Scooter schade reparatie:

Soms gebeuren er dingen – je raakt een stoeprand te hard of een vriend rijdt weg met je kickstand nog vast. Maak je geen zorgen! Wij kunnen u helpen de schade te repareren zodat u snel weer de weg op kunt.

Meer informatie >

Scooter onderhoud:

Een beetje preventieve zorg gaat een lange weg in het houden van uw scooter soepel voor de komende jaren. Onze technici houden al uw onderdelen in de gaten en zorgen ervoor dat ze goed werken en optimaal presteren.

Meer informatie >

Maak vandaag nog een afspraak!

Direct een scooter kopen in Rotterdam?

Stiekem is het toch wel spannend: het kopen van een nieuwe scooter. Wanneer u door onze scooterwinkel in Rotterdam wandelt, waant u zich bijna in een snoepwinkel. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Bent u ook toe aan een nieuwe scooter? Bezoek dan onze fysieke zaak aan de Zuidplein 320 in Rotterdam. Bij vragen kunt u ook digitaal contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 010 – 2307045 of door ons te e-mailen. Wanneer kunnen wij u in onze scooterwinkel in Rotterdam verwachten?

Scooterconcurrent logo e1598042353816 - Scooterwinkel rotterdam

Hulp nodig?

Bel ons op 010 230 70 45

Of kom je langs?

Zuidplein 320 | 3083 CX | Rotterdam

Login

Welkom terug!